Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 24 maart 2019

Eline start als burgerraadslid

Hoi allemaal!
Dinsdag 19 februari ben ik geïnstalleerd als burgerraadslid voor D66! Dat is een reden om mezelf even voor te stellen.
Ik ben Eline en sinds 2013 woonachtig in deze prachtige gemeente. Ik ben al sinds mijn studententijd betrokken geweest bij de politiek, en geïnteresseerd in de vraagstukken die er liggen. In deze tijd ben ik er achter gekomen dat de D66 een partij is die het beste bij mij past. Vernieuwing, duurzaamheid en goede zorg. Dat vind ik belangrijke thema’s. Ik zal me in onze fractie vooral richten op de vraagstukken in het sociaal domein. Dit past bij mijn achtergrond in de gezondheidswetenschappen.

Wil je iets aan me kwijt? Laat van je horen en stuur een mailtje. Ik ben nu volksvertegenwoordiger, en dat betekent dat ik jou vertegenwoordig! Ik heb er zin in en jullie zullen vast nog van mij horen!

Democratische groet,

Eline